Pirkanmaan Hautaustoimiston Blogi

Pirkanmaan Hautaustoimiston blogi käsittelee hautaamiseen liittyviä asioita. Julkaisemme kuvia erilaisista arkku- ja uurna malleista. Käsittelemme myös ekologiseen hautaamiseen liittyviä asioita.

Muista edesmenneitä läheisiäsi yhdessä perheesi ja ystäviesi kanssa. -willrememberyou.com

Kirjoitti kirjoittaja päiväyksellä kategoriassa Palvelut
  • Fontin koko: Suurempi Pienempi
  • Osumia: 5815
  • 0 kommenttia
  • Seuraa tätä artikkelia
  • Tulosta

Jäikö vainajasta valokuvia? Mitä niille tehdään? Jätetäänkö ne laatikkoon, vintille vai pitäisikö ne laittaa myös muiden nähtäville? Niistä saattaa aueta muistoja ihmisille.

Idea willrememberyou.com –muistopalvelussa on kerätä muistot ja tarinat talteen, niin että kukaan ei unohdu.

 

Banneri

 

Palvelu syntyi omasta tarpeesta. Oli pitkäperjantai vuonna 2013. Istuin autossa silloisen vaimoni kanssa ja meillä oli huono omatunto. Juhlapyhästä huolimatta emme olleet käyneet vaimon moottoripyöräonnettomuudessa kuolleen pikkuveljen haudalla. Alkoi keskustelu, voisiko muistamisen ja kynttilän sytyttämisen kuolleelle läheiselle tehdä jotenkin muuten. Voisiko sen tehdä verkossa? Jotta muutkin pääsisivät siitä osallisiksi.

 

Muistoseinä

 

Näen, että tämäkin ala digitalisoituu. Ei voi olla yhtä merkittävää osaa elämästä, joka jää viime vuosituhannelle. Hautajaiset esimerkiksi pidetään usein pienelle piirille, vaikka vainajan tunsi sadat tai jopa tuhannet ihmiset. Heidät willrememberyou.com haluaa tavoittaa.

Will Remember You-nimen taustalla on ensihoitaja Matthew O’Reillyn kokemukset siitä, mitä kuolemassa olevat ihmiset yleensä toivovat: anteeksiantoa siitä, etteivät viettäneet enemmän aikaa rakkaidensa kanssa sekä tarvetta tulla muistetuksi ja tuntea, että heidän elämillään oli merkitystä.

Aika vie miespolvet unholaan, ja sitä haluamme muuttaa. Oman isoisäni isästä tiedän esimerkiksi nimen ja ammatin, mutta en luonnetta tai sitä, millaisista kokemuksista hänen elämänsä piirtyi.

Olemme luoneet willrememberyou.com -palvelusta mahdollisimman luonnollisen, ja sen symbolit ovat tuttuja. Palveluun kirjaudutaan sisään, minkä jälkeen läheiselleen voi luoda oman muistopaikan. Taustakuvan ja muistomerkin voi valita itse, ja muistopaikalle voi lisätä muistokirjoituksen, viestejä, kynttilöitä ja valokuvia. Muistopaikasta voi tehdä myös yksityisen, mutta suurin osa käyttäjistä haluaa siitä julkisen, jotta kauempanakin olevat ystävät voivat tulla jakamaan muistojaan. Palvelu on helppokäyttöinen ja toimii myös mobiililaitteilla. Lisäksi olemme tarkkoja siitä, ettei palvelua käytetä kiusaamiseen. Meillä on etukäteistarkistus muistopaikoista, jatkuva moderointi ja ilmiantonapit.

 

Valokuvat

 

Muistopaikan perustamisessa suosittelemme aloituspakettia, jossa kertamaksulla saa muistopaikan lisäksi laajan valikoiman muistoesineitä, joita voi laskea muistopaikoille omaan tahtiin. Vierailijat voivat ostaa muistoesineitä, kuten kynttilöitä ja kukkia. Muistoesineiden tuotosta suuri osa menee hyväntekeväisyyteen. Ajatuksena on hyväntekeväisyyden kautta tuottaa kuoleman lopullisuudesta toivoa toisaalle.

Muistopaikat saavat olla tekijöidensä näköisiä, esimerkiksi niiden uskonnollisuudesta jokainen päättää itse.

willrememberyou.com ei ole palvelu kuolemasta vaan elämästä ja sen ikuistamisesta
 
Tutustu palveluun tästä: willrememberyou.com tai ota yhteyttä hautaustoimistoomme http://pirkanmaanhautaustoimisto.fi/
0

Palvelen Sinua 30 vuoden kokemuksella ja jokainen kohtaaminen on minulle tärkeä.
Autan sinua henkilökohtaisesti löytämään sinulle sopivan ratkaisun.

Kommentit

  • Ei vielä kommentteja. Voit kommentoida, jos haluat.

Kirjoita kommentti

Vieras
Vieras tiistai, 20 helmikuu 2018

Jätä yhteystietosi niin otan teihin yhteyttä!
Marko Mielonen

Marko Mielonen

30 vuoden kokemuksella

050 502 2044

Asiantunteva Hautauspalvelu Tampereella Palveluksessasi

Pirkanmaan Hautaustoimisto

Näsilinnankatu 15
33210 Tampere

Sähköposti:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puhelin:  050 5022 044 (Päivystys 24 h)

 Google+  Facebook  Twitter