Pirkanmaan Hautaustoimiston Blogi

Pirkanmaan Hautaustoimiston blogi käsittelee hautaamiseen liittyviä asioita. Julkaisemme kuvia erilaisista arkku- ja uurna malleista. Käsittelemme myös ekologiseen hautaamiseen liittyviä asioita.

Uutiset

Kirjoitti kirjoittaja päiväyksellä kategoriassa Uutiset

Uudistumme ja uudistamme
Pirkanmaan Hautaustoimisto on kehittänyt Suomen ensimmäisen hautaustoimiston verkkokaupan. Verkkokauppamme kantavana ajatuksena on tarjota hautauspalveluja nyt myös erilaisilla maksuvaihtoehdoilla, kuten osamaksulla. Näin voimme mahdollistaa asiakkaillemme hautaukseen liittyvien kulujen maksamista pienemmissäkin erissä.
Verkkokauppa on suunniteltu niin, että se ohjaa sinua vaihe vaiheelta valitsemaan haluamasi palvelut. Ensimmäisenä verkkokauppa ohjaa sinua valitsemaan mieleisesi arkun, sen jälkeen valitset uurnan (tarvittaessa) ja pukimet. Lopuksi valitset kuljetuksen. Olemme jakaneet Pirkanmaan paikkakunnittain eri hintaisiin kuljetusalueisiin. Maksuvaiheessa täytät lomakkeen, jossa tarkennetaan hautaukseen liittyviä yksityiskohtia.
Yhteistyökumppanina verkkokaupassa on Klarna, joka tarjoaa sinulle maksuvaihtoehtoina kerta- laskun tai erilaisia osamaksuvaihtoehtoja, joista voit valita tilanteeseesi sopivimman.
Kaikki verkkokaupassamme myytävät tuotteet ovat laadukkaita ja täysin samojen valmistajien valmistamia, joita hautaustoimistossammekin on myynnissä. Arkkuihin ja uurniin voi halutessaan tulla tutustumaan toimistoomme.
Verkkokauppamme on lisäpalvelu asiakkaillemme - kivijalkamyymälämme sijaitsee Tampereella, osoitteessa Näsilinnankatu 15. Palvelemme toimistolla arkisin klo 9-16.30 tai sopimuksen mukaan. Verkkokauppa palvelee sinua vuorokauden ympäri. Autamme sinua mielellämme myös puhelimitse.
Tervetuloa tutustumaan verkkopalveluumme osoitteessa                         Verkkopalvelu

Osumia: 919
0

Kuoleman toteaminen

Kuolemasta ilmoittaminen   Kuolemasta on ilmoitettava viipymättä joko poliisille tai lääkärille. Kotona tapahtuneesta kuolemasta ilmoitetaan ensisijaisesti lääkärille. Valvira toteaa, että kotisaattohoidossa olevan potilaan hoitopaikan pitäisi antaa...
Lainauksen jakoi kirjoittaja päiväyksellä kategoriassa Uutiset
Osumia: 8509
0

Tietoa vainajan omaiselle ja läheiselle kuolemansyyn selvittämisestä

Vainajan omaiselle ja läheiselle Kuolemansyyn selvittäminen on tärkeä vainajan ja yleisen oikeusturvan kannalta, ja liittyy osana terveydenhuoltoon ja sen laadun tarkkailuun.Kuolemansyyn selvittäminen perustuu lakiin ja...
Lainauksen jakoi kirjoittaja päiväyksellä kategoriassa Uutiset
Osumia: 6658
0

Usein kysytyt kysymykset oikeuslääketieteellisestä ruumiinavauksesta

Usein kysytyt kysymykset oikeuslääkinnästä Omaiseni on kuollut ja hänelle tehdään oikeuslääketieteellinen ruumiinavaus. Miksi se tehdään? Omaiseni on kuollut ja hänelle tehdään oikeuslääketieteellinen ruumiinavaus. Miten minä...
Lainauksen jakoi kirjoittaja päiväyksellä kategoriassa Uutiset
Osumia: 6429
0

Ulkomailla kuolleen suomalaisen kuolemansyyn selvittäminen ja hautaaminen Suomeen

Yleistä   Kuolemansyy selvitetään pääsääntöisesti oleskelumaassa. Vainaja voidaan haudata tai tuhkata kyseisessä maassa tai toimittaa kotimaahan haudattavaksi. Suomalainen kuolintodistus laaditaan pääsääntöisesti kaikista ulkomailla kuolleista suomalaisista, joilla...
Lainauksen jakoi kirjoittaja päiväyksellä kategoriassa Uutiset
Osumia: 5790
0

Jätä yhteystietosi niin otan teihin yhteyttä!