­
Täyden palvelun hautaustoimisto, ammattitaitoista hautauspalvelua. Kauttamme saat kaikki hautaamiseen liittyvät palvelut kuten arkut ja uurnat, arkun kantajat, kukat, vainajan kuljetuksen ja pukemisen, kuolinilmoitukset sekä perunkirjoitukset.

Tutustu palveluvalikoimaamme

Arkku on tarkoitettu vainajan viimeiseksi leposijaksi sekä kuvastamaan hänen mieltymyksiään ja luonnettaan.  Arkkumalleja on nähtävänä toimistollamme.

 

Uurnat ovat yleensä puisia, verhoiltuja, keraamisia tai alumiini uurnia. Kaikki uurnamallit ovat ekologisia ja maatuvat ajan myötä.

 

Hautamuistomerkin hankinta on aina ainutkertainen valinta ja sen hankintaan on hyvä paneutua huolella. Aluksi on mietittävä monelleko vainajalle muistomerkki hankitaan, näin määritetään kiven koko. Hautamuistomerkin muodolla ja sisällöllä voidaan viestiä vainajasta.

 

Palvelupakettimme ovat valmiita paketteja sisältäen arkun, uurnan, kuljetuksen sekä vainajan pukemisen.

 

Arkku hautauksessa kantajia tarvitaan 4-6 henkilöä. Vainajan tuhka lasketaan hautaan erikseen sovittuna aikana. Uurnan laskussa ovat mukana yleensä vain lähimmät omaiset.

 

Kukat lasketaan kappelissa, kirkossa tai haudalla. Toimitamme kukat siunaustilaisuuteen paikan päälle, joten omaisten ei tarvitse huolehtia niiden noutamisesta siunauspäivänä.

 

Kuljetuksen yhteydessä tapahtuu vainajan pukeminen ja arkkuun laitto. Vainaja voidaan pukea omiin vaatteisiin tai vaihtoehtoisesti voimme käyttää siihen tarkoitukseen valmistettuja paitaa ja sukkia.

 

Hautauspalvelumme henkilökunta auttaa niin ilmoituksen kuin hautajaisiin mahdollisesti painettavan ohjelman tekemisessä. Välitämme ilmoitukset haluamiinne lehtiin ja hoidamme ohjelmien painatuksen puolestanne.

 

Hautaustoimistomme toimesta voidaan hoitaa myös perunkirjoitus. Perunkirjoitus on toimitettava kolmen kuukauden kuluessa kuolemasta.

 

Muistotilaisuus voidaan viettää juhlasalissa, seurakuntasalissa tai kotona. Avustamme muistotilaisuuden suunnittelussa ja järjestämisessä. Räätälöimme haluamanne tyylisen tilaisuuden tarjoiluineen.

 

Palvelemme asiakkaitamme entistä enemmän pelkästään verkossa. Pyydä tarjousta, varaa aika tai tutustu tuotteisiin ja palveluihin.

Ota yhteyttä toimistoomme ja keskustellaan lisää.

 

Halutessanne voitte tilata valokuvauksen siunaustilaisuuteen. Kuvat toimitamme sähköisessä muodossa asiakkaalle. Näin ollen saatte teetettyä niistä juuri haluamanne kaltaisia kopioita.

 

Tutustu tuote- ja palveluvalikoimaamme täältä! Hautakiven hankit vaivattomasti verkkokaupastamme.

Hautaustoimistomme palvelee kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa.

 

 

 

 

 

 

Täyden palvelun hautaustoimisto, 
Puhelin 050 - 502 2044 (24/ h päivystys)

 

­