­

 

  
Hautaus- tai muistotilaisuudessa toivotaan usein olevan jotain ohjelmaa. Esiintyjä, puhuja tai muusikko.
Tarjoamme tilaisuuksiinne muutamia vaihtoehtoja, eri tyyppisiä esiintyjiä.  Ehkä tyylilajiltaan totutusta poikkeavia ammattilaisia.
Suunnitellaan yhdessä artistin kanssa toivomanne ohjelma ja esitys tilaisuuteenne.
 

Sanataiteilija voi myös kirjoittaa yksilöllisen muistokirjoituksen läheisestänne. 

Seuraavassa heistä enemmän.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat tietää lisää 050-5022 044 tai yhteydenottolomakkeellamme.

MARKO LÄMSÄ on suomalainen iskelmälaulaja. Hänet kruunattiin Seinäjoen Tangomarkkinoilla tangokuninkaaksi vuonna 2006.
Lisäksi hänellä on vahva teatterimusikaalitausta.  (600 €)

 marko promo1
marko promo1
 MAIJU SAARINEN profiili
MAIJU SAARINEN profiili
 MAIJU SAARINEN on teattereiden lavoilta tuttu ammattinäyttelijä/laulaja säestäjänään vuosia musiikkia työkseen tehnyt kitaristi AAPO TOHMOLA. Duolta luonnistuu toivekappaleet laidasta laitaan.  (400 €) Kuvaaja Mika Luomansivu
    
 Erik Valkama 2  ERIK VALKAMA on tamperelainen, erittäin monipuolisen muusikkouran omaava artisti. Tyylilajit laidasta laitaan luonnistuvat Erikiltä kitaran kanssa ja halutessanne Erik säestää Annamaria Karhulahden laulua.  (400 €) Duo Annamaria Karhulahden kanssa (700€)
 Erikin  CV on pitkä ja komea. Vahva teatterikokemus ja esiintymiset muun muassa Dingon ja Veeti Kallion kanssa kertovat miehen ammattitaidosta.

 

ANNAMARIA KARHULAHTI on kokenut, karismaattinen laulaja joka hallitsee useat tyylilajit ja esiintyminen on takuuvarmaa vahvan teatteritaustan myötä. Annamarian voit tilata joko soolona tai säestyksellä (kitara/piano).(400 €) Duo Erik Valkaman kanssa  (700 €)

"Annamaria on keskipohjalaislähtöinen tamperelainen freelance-näyttelijä ja laulaja. Koulutuksen Annamaria on hankkinut Lahden Ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilinjalta ja onkin sittemmin työllistynyt musikaaleissa eteläisen Suomen isoimmissa teattereissa.

Annamaria on opiskellut laulua yli puolet elämästään ja opintoja on kertynyt niin kevyellä kuin klassisellakin puolella, mutta Annamarian erityisosa-alue on tietysti musikaali- ja musiikkiteatterilaulu. Teatterityön lisäksi Annamaria myös keikkailee eri kokoonpanojen solistina sekä antaa laulutunteja. Kuvaaja:Tarmo Valmela

Annamaria
Annamaria

 Joni Valkeejärvi

 

 

 

JONI VALKEEJÄRVI on pirkkalainen yli 20 vuotta ammatikseen esiintynyt laulaja/kitaristi.

Pehmeä, selkeä ääni ja pedanttinen kitaran käsittely saa herkimmätkin tunteet lauluista esille.

Keikoillaan Joni käyttää akustisen kitaran soitossaan paljon ns. perkussiivista tyyliä (vrt. mm. Petteri Sariola). Näin myös rytmikkäät kappaleet luonnistuu upeasti.

400 €
Täyden palvelun hautaustoimisto, 
Puhelin 050 - 502 2044 (24/ h päivystys)