Pirkanmaan Hautaustoimisto Marko Mielonen Tampere, muuttaa uusiin toimitiloihin. Maanantaista 19.2.2024 alkaen uusi osoitteemme on Rautatienkatu 15, 33100 Tampere. Muut yhteystietomme säilyvät ennallaan. Palvelemme teitä hautaus- ja perunkirjoitusasioissa uudessa toimipisteessämme arkisin klo 9-16.30, iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan. Liikkeemme edessä on pysäköintitilaa.

Hautauspalvelumme Tampereella on tukenanne kaikissa hautajaisjärjestelyissä. Käymme yhdessä kanssanne läpi hautaukseen ja siunaukseen liittyvät asiat vainajan ja teidän toiveitanne kunnioittaen. 

Halutessanne räätälöimme arkku– ja uurna valikoimastamme sekä palveluistamme juuri teille sopivan kokonaisuuden. Hoidamme puolestanne kaikki hautajaisjärjestelyt ja teemme tarvittavat varaukset: kukat siunaus- ja muistotilaisuuteen, muistotilaisuuspaikan ja pitopalvelun, valokuvaajan ja esiintyjän siunaustilaisuuteen. Vainajan pukeminen ja arkkuun asettaminen sekä vainajan kuljetus kuuluu aina palveluumme. Omaisilla on on mahdollisuus hyvästellä vainaja ja osallistua siirtokuljetukseen.

Palvelemme lähes 40-vuoden kokemuksella ajankohtana, joka sopii teille. Toimistomme on avoinna arkisin klo 9-16.30 tai sopimuksen mukaan. Voitte hoitaa kaiken myös puhelimitse ja verkkopalvelun kautta.

Hautauspalvelumme kattaviin palveluihin kuuluu myös perunkirjoitusten  tekeminen sekä sukuselvityksen tilaaminen. Saatte kaikki tarvitsemanne palvelut helposti yhdestä paikasta.

Perunkirjoitukset Tampere

Perunkirjoitus on toimitettava kolmen kuukauden kuluessa kuolemasta. Voimme halutessanne avustaa tarvittavien dokumenttien hankinnassa ja neuvomme mielellämme asioiden hoidossa. Perukirja on asiakirja, jossa selvitetään kuolinpesän osakkaat ja luetteloidaan vainajan omaisuus ja velat.
Perunkirjoitusvaiheessa sukuselvityksen tekeminen voi joskus tuntua surun keskellä ylivoimaiselta tehtävältä. Tilauspalvelumme kautta teemme sukuselvitykset puolestanne.
Perunkirjoituksen tekeminen maksaa noin 590€, sisältäen todistajanpalkkion ja papereiden toimittamisen verottajalle. Varaamme kuitenkin mahdollisuuden hinnan tarkistukseen suuritöisempien perukirjojen tekemisen yhteydessä.

Marko Mielonen 050-5022044 myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Outi Kantonen 050-3725599 arkisin 9-16.30

https://pirkanmaanhautaustoimisto.fi/yhteystiedot/

Osasto
Tagit