Pirkanmaan Hautaustoimisto – Hautauspalvelu Marko Mielonen on muuttanut uusiin suurempiin tiloihin Tampereen Rautatienkadulle (Pirkanmaan Hautaustoimisto Rautatienkatu 15, 33100 TAMPERE) Hautaustoimistomme sijaitsi ennen Näsilinnankadulla numerossa 15 ja saimme palvella siellä yli 10 vuotta lukuisia hautaus- ja perunkirjoitustoimistomme asiakkaita. Olemme kiitollisia tuosta ajasta.

Nyt on aika jatkaa matkaa suurempiin ja toimivampiin tiloihin. Asiakaskunnan ja toiminnan laajentuessa haluamme tarjota entistä parempaa palvelua niin laajempien valikoimien kuin viihtyisämpien asiakaspalvelutilojen osalta. Poikkea tutustumaan uusiin tiloihin ja kysy vaikka jotain hautaukseen, perunkirjoitukseen tai muuhun toimintaamme liittyvää, vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Terveisin Marko Mielonen puh. 050-5022044 ja Outi Kantonen puh. 050-3725599

Ota meihin yhteyttä

Pirkanmaan HautaustoimistoPerheyritys vuosikymmenten kokemuksella, tule palveltavaksemme

Käymme yhdessä kanssanne läpi kaikki hautaukseen liittyvät asiat ja halutessanne hoidamme kaikki hautausjärjestelyt puolestanne. Autamme arkun ja uurnan valinnassa, tilaamme siunausajan ja sovimme tarvittavista kukkatilauksista. Myös muistotilaisuuden tarjoilut ja siunaustilaisuuden valokuvaus onnistuvat kauttamme.

Arkkumallistomme kattaa kotimaiset SHT-arkut ja useiden muiden valmistajien mallistoa. Hoidamme kuljetukset hoitolaitoksista ja kotoa, arvokkaasti, omaistanne kunnioittaen. Tutustu myös valmiisiin palvelupaketteihimme.

Hautaustoimistomme kattaviin palveluihin kuuluu myös perunkirjoitusten tekeminen sekä sukuselvityspalvelu. Saatte kaikki tarvitsemanne palvelut helposti yhdestä paikasta. Hyödynnä sukuselvitysten tilauspalveluamme.

Pirkanmaan Hautaustoimisto Tampere, ota meihin yhteyttä   050-502 2044 tai 050-372 5599

Palvelemme lähes 40- vuoden kokemuksella ja asiantuntemuksella ajankohtana, joka sopii teille. Tervetuloa toimistoomme ma-pe klo 9-16.30 tai sopimuksen mukaan.

Voit tutustua verkkopalveluumme

Osasto
Tagit