­

Sivut

Osana surutyötä on kukkien valinta; se kuinka haluamme muistaa vainajaa ja kunnioittaa hänen muistoaan. Viimeinen kukkatervehdys saa olla persoonallinen ja siinä voi tuoda esille mm.vainajan persoonallisuutta, elettyä elämää tai lempikukkia.

Kukkaikkunan floristit auttavat kukkien suunnittelussa ja tietävät, mitä on mahdollista toteuttaa.

Yhteistyössä Kukkaikkuna  kukat

Tutustu palveluvalikoimaamme kattavilla sivuilamme

Arkut

Arkku on tarkoitettu vainajan viimeiseksi leposijaksi sekä kuvastamaan hänen mieltymyksiään ja luonnettaan. Arkkumalleja on nähtävänä toimistollamme. Kaikki mallimme ovat ekologisia ja soveltuvat tyhkaus- ja arkkuhautaukseen.


Uurnat

Uurnat ovat yleensä puisia, verhoiltuja, keraamisia tai alumiini uurnia. Kaikki uurnamallit ovat ekologisia ja maatuvat ajan myötä.

Hautakivet

Hautamuistomerkin hankinta on aina ainutkertainen valinta ja sen hankintaan on hyvä paneutua huolella. Aluksi on mietittävä monelleko vainajalle muistomerkki hankitaan, näin määritetään kiven koko. Hautamuistomerkin muodolla ja sisällöllä voidaan viestiä vainajasta.


Palvelupaketit
Palvelupakettimme ovat valmiita paketteja sisältäen arkun, uurnan, kuljetuksen sekä vainajan pukemisen. Edulliset arkku ja uurna vaihtoehdot.


Arkun kantajat
Arkku hautauksessa kantajia tarvitaan 4-6 henkilöä. Vainajan tuhka lasketaan hautaan erikseen sovittuna aikana. Uurnan laskussa ovat mukana yleensä vain lähimmät omaiset.


Kukat ja surusidonta
Kukat lasketaan kappelissa, kirkossa tai haudalla. Toimitamme kukat siunaustilaisuuteen paikan päälle, joten omaisten ei tarvitse huolehtia niiden noutamisesta siunauspäivänä.


Vainajan kuljetus ja pukeminen
Kuljetuksen yhteydessä tapahtuu vainajan pukeminen ja arkkuun laitto. Vainaja voidaan pukea omiin vaatteisiin tai vaihtoehtoisesti voimme käyttää siihen tarkoitukseen valmistettuja paitaa ja sukkia.


Kuolinilmoitukset
Hautauspalvelumme henkilökunta auttaa niin ilmoituksen kuin hautajaisiin mahdollisesti painettavan ohjelman tekemisessä. Välitämme ilmoitukset haluamiinne lehtiin ja hoidamme ohjelmien painatuksen puolestanne.


Perunkirjoitukset
Hautaustoimistomme toimesta voidaan hoitaa myös perunkirjoitus. Perunkirjoitus on toimitettava kolmen kuukauden kuluessa kuolemasta.


Muistotilaisuudet
Muistotilaisuus voidaan viettää juhlasalissa, seurakuntasalissa tai kotona. Avustamme muistotilaisuuden suunnittelussa ja järjestämisessä. Räätälöimme haluamanne tyylisen tilaisuuden tarjoiluineen.


Palvelut verkossa
Palvelemme asiakkaitamme entistä enemmän pelkästään verkossa. Pyydä tarjousta, varaa aika tai tutustu tuotteisiin ja palveluihin.
Ota yhteyttä toimistoomme ja keskustellaan lisää.


Hautajaisvalokuvaukset
Halutessanne voitte tilata valokuvauksen siunaustilaisuuteen. Kuvat toimitamme sähköisessä muodossa asiakkaalle. Näin ollen saatte teetettyä niistä juuri haluamanne kaltaisia kopioita.


­Tutustu tuote- ja palveluvalikoimaamme täältä! Hautaustoimistomme palvelee kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa.Täyden palvelun hautaustoimisto
Puhelin 050 - 502 2044 (24/ h päivystys)

Lisänimien kaiverrukset ja restauroinnit

Kaivertajamme kaivertavat lisänimiä ja restauroivat jo olemassa oleviin hautakiviin koko Pirkanmaan alueella. Kun lisänimen kaiverrus on ajankohtainen kannattaa varmistaa nimi – ja aikatietojen oikeellisuus ja nimen ja tietojen sijainti hautakivessä. Hautapaikan sijainti hautausmaalla olisi myös hyvä tietää, mutta voimme selvittää sen puolestanne.

Tilaamisen voi hoitaa esimerkiksi puhelimitse. Pyydettäessä lähetämme tilausvahvistuksen.

Tilausvahvistuksesta selviää nimitietojen oikeellisuus ja toimitusaikataulu. Vahvistus on liitettävissä perukirjaan. Kulut voidaan merkitä perukirjaan varauksena. Hautakiven kaiverrus -ja restaurointitöillä on noin 2-4 vk.

Kaiverruksia ja restaurointeja teemme ympäri vuoden, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta.

Isokokoiset hautakivet joudutaan yleensä kaivertamaan kesäaikaan hautausmaalla. Modernilla kalustollamme kaiverrukset onnistuvat hyvin tälläkin menetelmällä.

Hautakiven Kunnostus

Kaiverruksen yhteydessä kannattaa harkita myös vanhojen nimien kunnostusta ja kiven puhdistamista. Hautakivi voi vuosien saatossa kulua huonoonkin kuntoon. Palveluihimme kuuluu myös yksilöllinen arvio mahdollisesti tarvittavista toimenpiteistä kustannuksineen.

Lisänimikaiverrukset teemme luonnollisesti samalla tyylillä ja koolla kuin kivessä jo aikaisemmin on. Pitkä kokemuksemme antaa meille myös valmiudet vaikeidenkin kirjasintyyppien kaiverrukseen. Osaamiseemme kuuluu myös niin V-pohjakaiverrus.

Ohessa muutamia yleisempiä töitä jo olemassa oleviin hautakiviin

  • Lisänimen kaiverrus /kullattu/maalattu/puhdas kaiverrus
  • Vanhojen kullattujen kaiverrusten ja koristeiden uudelleen kultaus
  • Vanhojen maalattujen kaiverrusten ja koristeiden uudelleen maalaus
  • Kiven puhdistus puhaltamalla ti kivenpuhdistusaineella
  • Kiven oikaisu hautausmaalla
  • Hautakiven etupinnan uudelleen hionta lisätilan vuoksi
  • Korokepalojen asentaminen näkyvyyden parantamiseksi
  • Pronssikoristeiden kiinnittäminen kiven päälle tai hautakiven etupintaan

Edustamme Kiviliike Sairanen mallistoa.

Täyden palvelun hautaustoimisto, ammattitaitoista hautauspalvelua. Kauttamme saatte kaikki hautaamiseen liittyvät palvelut kuten arkut ja uurnat, arkun kantajat, kukat, vainajan kuljetuksen ja pukemisen, valokuvauksen siunaustilaisuuteen, kuolinilmoitukset sekä perunkirjoitukset.
Sivuillamme on vain osa tarjolla olevasta uurna valikoimasta. Tervetuloa toimistollemme tutustumaan koko valikoimaamme.
{gallery}tuotteet/uurnat{/gallery}

Tervetuloa tutustumaan arkkuvalikoimaamme. Valikoimasta löytyy puuvilla-, pellava-, puu- ja erikoisarkkuja Kaikki myymämme arkut sopivat tuhkaukseen ja maahautaukseen. Kaikki arkut ovat ekologisista materiaaleista valmistettuja.

 

Puuvilla Arkut

{gallery}tuotteet/puuvilla{/gallery}

 

Pellava Arkut

{gallery}tuotteet/pellava{/gallery}

 

Puuarkut

{gallery}tuotteet/puuarkut{/gallery}

 

Erikoisarkut

{gallery}tuotteet/erikoisarkut{/gallery}

 

Sivuiltamme löydätte vain osan kauttamme saatavista arkkumalleista.

 

Ota yhteyttä tai tule hautaustoimistollemme keskustelemaan lisää hautausjärjestelyistä.

Asiantunteva Hautauspalvelu Tampereella Palveluksessasi

Hautauspalvelu Mielonen / Pirkanmaan Hautaustoimisto

Näsilinnankatu 15
33210 Tampere

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Marko Mielonen
Puhelin 050 5022 044 Päivystys 24 h

Täyden palvelun hautaustoimisto, 
Puhelin 050 - 502 2044 (24/ h päivystys)