­

Täyden palvelun Hautaustoimisto, asiantunteva hautauspalvelu palveluksessanne

Hautauspalvelumme palvelee Teitä Tampereella ammattitaidolla kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa.
Kauttamme saatte arkut ja uurnat useamman valmistajan mallistoista. Arkkuja ja uurnia on useassa eri hintaluokassa ja erilaisista materiaaleista valmistettettuina. Arkun ja uurnan hinta muodostuu käytetyistä materiaaleista ja arkun valmistamiseen käytetystä työmäärästä. Valikoimastamme löydätte tuotteita edullisimmista hintaluokista tai juhlavammasta mallistosta. Suunnittelemme palvelut juuri Teidän tarpeidemme mukaan.

 

Vainajaien kuljetukset hoidamme ammattitaidolla ja arvokkuudella kuolinpaikasta arkulla seurakunnan tiloihin, kuljetuksessa voitte olla mukana hyvästelemässä läheisenne tai voimme huolehtia kuljetuksen hautaustoimistomme puolesta hiljaisuudessa. Huolehdimme myös vainajan tuhkauskuljetuksesta krematoriolle siunauksen jälkeen.

Täyden palvelun hautaustoimistona toimitamme myös kukkalaitteet arkulle, omaisille ja vainajaa saattamaan tuleville vieraille. Kukat toimitetaan aina siunauspaikalle valmiiksi.

Valokuvaus siunaustilaisuudessa kuuluu myös palveluumme, niin halutessanne.

Muistotilaisuuden tarjoilut hoituvat ammattitaitoisten yhteistyökumppaneidemme kautta.

Toimitamme erilaiset hautakivet, kaiverrukset ja laatat hautakiviin. Tähän tehtävään olemme valinneet kaksi johtavaa kiviveistämöä, palvellaksemme Teitä laajalla mallistolla ja ammattitaidolla.

Hoidamme myös kaikenlaiset perunkirjoitukset.

Hautaustoimistomme palvelee kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa ammattitaidolla ja lämmöllä, olemmehan tehneet työtämme jo 30 vuoden ajan.

Toimeksiantonne on meille kunniatehtävä.

Hautaaminen Tampereella

Hautaustoimistomme hoitaa kaikki tarvittavat aikojen tilaukset, hautauslupien toimitukset puoletanne. Asiointi puhelimitse tai käynti toimistollamme riittää.

Hautausjärjestelyt voidaan aloittaa jo ennen hautausluvan valmistumista. Henkilökuntamme palvelee Teitä tässäkin asiassa, ammattitaidolla.
Hautauspalvelumme puolesta olemme yhteydessä hoitavaan laitokseen tai sairaalaan ja hoidamme lupa-asiat ja tuhkautilaukset puolestanne.

Tilaamme siunausajat, sovimme hautapaikasta ja muistakin tarvittavista järjestelyistä Tampereen seurakunnan hautauspalveluden kanssa. Vainajien kuljetukseen liittyvät aikataulut ja asiat hoidamme läheistänne hoitaneet hoitolaitoksen kanssa.

Täyden palvelun hautaustoimisto, 
Puhelin 050 - 502 2044 (myös iltaisin ja viikonloppuisin)