­

Ekologinen hautaaminen

Asiakkaanamme ei tarvitse enää miettiä ekologisen hautaamisen vaihtoehtoja, olemme miettineet ne valmiiksi puolestanne !

Ekologisuus hautaamisessa tarkoittaa arkun verhoilua, pintakäsittelyaineita ja muita valmistusmateriaaleja. Ekoarkku mallistoomme olemme valinneet arkkuja joiden valmistusmateriaalit ovat luontoystävällisiä. Materiaaleina arkuissa on puu, vanu, puuvilla ja pellava. Pintakäsittely materiaalit ovat joko vesiliukoisia värejä tai puu- ja mehiläisvahaa.

 

Arkkujen sisäverhoilut ovat puuvillaa, vanua tai pellavaa.

Tampereen seurakunnan krematoriot eivät enää vuoden 2016 loputtua ota vastaan keinokuiduista valmistettuja arkkuja. Olemme huomioineet asian, emmekä enää myy ollenkaan keinokuiduilla verhoiltuja arkkuja. Olemme osaltamme siis ottaneet varaslähdön entistä ekologisempaan hautaamiseen.

Pääasiassa myymämme arkut verhoillaan ja valmistetaan Tampereen ympäristössä, näin ollen pyrimme myös huomioimaan mallistollamme työllistävää vaikutusta alueellamme. Arkkuverhoomot sijaitsevat Ikaalisissa ja Kangasalla. Pientuottajien lisäksi kauttamme on saatavissa SHT-tukun kaikki mallit. Kauttamme saatavia arkkumalleja uskoisin siis olevan satoja.

Sivuiltamme ekohautaaminen.fi löydätte myös erilaisia palvelupaketteja ekohautaukseen liittyen.

Kuvassa musta puuvahalla käsitelty mäntyrunkoinen arkku. Arkun sisäverhoilu on vanua.

Kysy lisää hautaustoimistostamme lukuisista erilaisista vaihtoehdoista. Jos valikoimistamme ei löydy juuri tarpeisiinne sopivaa arkkumallia, niin voimme teettää haluamanne kaltaisen arkun.

Ekologinen musta arkku

Ekologinen musta arkku

Täyden palvelun hautaustoimisto, 
Puhelin 050 - 502 2044 (myös iltaisin ja viikonloppuisin)