­

Uutiset

"Vaari rakasti luontoa ja saarta. Vaari keräili "käiväröitä", eli koukeroisia puun palasia. Niillä on mökkisaaressa liiterin seinäkin koristeltu. Hän usein itsekin teetti niihin kukka-asetelmia ja antoi merkkipäivänä lahjaksi ystävilleen. 

Arkkulaite tehtiin yhteen vaarin aarteista ja kaikki materiaali kukkia lukuunottamatta kerättiin vaarin saaresta, omalta maalta. Pellavaisessa arkussa oli kuva rantakaislikosta, melkein kuin kuva olisi otettu mökkisaaren rannasta. Kaikki oli niin vaarin näköistä ja auttaa meitä luopumistyössä. Pieniä, mutta niin merkityksellisiä asioita."

On tärkeää surutyönkin kannalta toteuttaa vainajan toiveita ja tehdä siunaus- ja muistotilaisuudesta hänen näköisensä. Mitä hän olisi halunnut? Mikä hänelle oli tärkeää?

 

Vaari 1

Vaari2

Perinteisen kaunis, linjakas SHT-tammiarkku on arvokkaan hillitty. Kansiosan hieno keilaus sekä koristelistat arkun harjalaudassa ja alareunassa viimeistelevän arvokkuuden. Arkkua saatavana myös tummana

Pirkanmaan Hautaustoimisto/ Tammiarkun hinta 1590€ SHT Tammi 41

Kukkatervehdykset viedään arkkuhautauksessa yleensä haudalle. Jos kyseessä on tuhkaus, kukat voidaan viedä esimerkiksi tulevalle hautapaikalle tai ottaa mukaan muistotilaisuuteen, mikä sitten tuntuukaan parhaalta vaihtoehdolta.
Kuva: SHT

Kukkatervehdykset

 

Videostriimi

Pappi Kaisa Yrjölä siunasi perjantaina Kalevankankaan siunauskappelissa iäkkään henkilön viimeiselle matkalleen. Koronarajoitusten vuoksi tilaisuuteen osallistui paikan päällä kahdeksan omaista ja parikymmentä läheistä seurasi tilaisuutta videostriimin välityksellä

Lähde: Aamulehti

Kuva: Toni Repo / Aamulehti

Videostriimaus palvelua siunaustilaisuudesta voitte kysyä kauttamme.

 

 

Kyllä, nainen voi kantaa arkkua siinä missä mieskin. Kantajia on hyvä olla kuusi, ja kantajia tarvitaan yleensä kirkkosiunauksessa ja arkkuhautauksessa.


Kuva:SHT

Arkunkantajat

"Tytti Koivunen on hempeä ääninen laulaja-pianisti, joka luo tunnelmaa musiikillaan erilaisissa yksityis-ja yritystilaisuuksissa. 

Hänen sydäntään lähellä on esittää sellaista musiikkia, joka koskettaa ihmisiä elämän suurissa hetkissä. 

Tytille onkin tärkeää kuunnella asiakkaan toiveita. Yhdessä voimme miettiä sinun toiveidesi mukaisen mukaisen musiikin siunaus-tai muistotilaisuuteen tai haudalle esim. uurnan laskuun.

 Tytti keikkailee yksin pianon kanssa tai myös duona sellistin tai viulistin kanssa."

 Hinnat 150e-700e. 

Nettisivut: www.tyttikoivunen.fi,

 www.facebook.com/TyttiKoivunenMusiikki,

 www.instagram.com/tytti.koivunen

Tytti Koivunen

Kristilliseen seurakuntaan kuulumaton voidaan siunata hautaan, jos omaiset sitä pyytävät ja pappi toteaa, että kirkolliseen hautaan siunaamiseen on perusteita. Siunausta ei toimiteta, jos vainaja on eläessään ilmaissut, ettei hän halua kristillistä hautausta. Hautaan siunaaminen on samanlainen kuin kirkkoon kuuluvan siunaus. Siunauskappeli voidaan vuokrata myös muiden kirkkokuntien tai uskonnottomien hautaustilaisuuteen.

Usein kirkkoon kuulumattoman hautaus ei poikkea tilaisuuden osalta muuten kuin kappelista perittävän vuokran osalta. 

Ota yhteyttä hautaustoimistoomme ja luota asiantuntemukseemme, järjestämme haluamanne laisen tilaisuuden.

Puhelin 050-5022044 

 

Täyden palvelun hautaustoimisto, 
Puhelin 050 - 502 2044 (myös iltaisin ja viikonloppuisin)